Sommerles 2019

Sommerles fortsetter ut august – en digital lesekampanje for 1.–7. trinn

Fra 1. juni kan elevene delta i sommerleskonkurransen, som varer til 31. august. Vestby og Son bibliotek deltar.

Se sommerles.no.

Barna lager seg profil, registrerer alt de leser i kampanjeperioden og får XP (poeng) for hver leste side. Både det barna leser selv, det de hører som lydbok og når de blir lest for teller. I tillegg til poeng kan barna også få digitale troféer og kule premier som kan hentes på biblioteket!

Barna får tilgang til en spesialskrevet fortelling av forfatter Mari Moen Holsve

10. september kl 18.00 avslutter vi kampanjen med Sommerles-fest. Hold av datoen allerede nå!

Sommerles er utviklet av Vestfoldbibliotekene, Vestfold fylkesbibliotek og firmaet Snuti AS.

Hvis dere lurer på noe er det bare å ta kontakt med biblioteket: vestby.kommune.no/biblioteket

Tips en venn Skriv ut